Микола Романюк та Андрій Садовий відвідали підприємство «СКФ Україна»

Микола Романюк та Андрій Садовий відвідали підприємство «СКФ Україна»

19.08.14 15:03 0 812
Луцький міський голова Микола Романюк разом із Львівським міським головою Андрієм Садовим ознайомилися з виробничим процесом на підприємстві «СКФ Україна». На початку візиту технічний директор підприємства Нікі Хомс та головний інженер Анатолій Бурбан провели для гостей коротку презентацію з історії становлення підприємства та розповіли про виробничі потужності.

Анатолій Бурбан зауважив, що колись підприємство називалося «Луцький підшипниковий завод № 28» і першу продукцію випустило у 1981 році. У 1998 році частину акцій підприємства придбала компанія «SKF», а у 2007 році – стала повноправним власником усього підприємства.

Головний інженер повідомив, що підприємство випускає роликові конічні та голчаті підшипники, компоненти підшипників. За його словами, обсяг виробництва більше шести мільйонів підшипників у рік. Продукція заводу постачається у багато країн світу.

Також він зауважив, що «СКФ Україна» постійно ставить перед собою лише найвищі завдання. Воно постійно розвивається, оновлюється.

Потому для Миколи Романюка та Андрія Садового продемонстрували виробничі цехи. Міські голови Луцька та Львова мали можливість поспілкуватися з працівниками та на власні очі побачити процес виготовлення підшипників.

Микола Романюк та Андрій Садовий залишилися задоволеними побаченим. Львівський міський голова відзначив, що це справді сучасне європейське підприємство, де створені належні умови як для виробництва, так і безпеки праці робітників.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 12 тис. од. ...
Наступна новина: Прокуратура Нововолинська ...

КОМЕНТАРІ