Волинська область: рятувальники перевірили готовність приміщень та надали психологічну допомогу переселенцям із Східної України

Волинська область: рятувальники перевірили готовність приміщень та надали психологічну допомогу переселенцям із Східної України

19.08.14 09:25 0 764
Працівники Камінь-Каширського районного відділу У ДСНС України у Волинській області спільно з працівниками Камінь-Каширської райдержадміністрації, державної санітарно-епідеміологічної служби району провели обстеження та інвентаризацію приміщень на відповідність технічним вимогам для розміщення осіб, які приїхали до нас з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції, а також відвідали сім’ї та осіб, які вже прибули з східних регіонів.

Зокрема, рейдова група надала людям психологічну допомогу, вислухала їхні проблеми та допомогла налаштуватись на мирне життя. Учасники заходу переконали переселенців облаштовуватися на новому місці та зрозуміти, що все погане в їхньому житті залишилося позаду.

Працівники санітарно-епідеміологічної служби провели обстеження житлових будинків для поселення осіб, які будуть прибувати з окупованих територій, вказали на недоліки, які потрібно усунути для безпечного проживання. Станом на 18 серпня на території Камінь-Каширського району є 13 житлових будинків, де можна поселити 56 осіб для проживання.

Працівники ДСНС провели інструктажі з мешканцями району та переселенцями щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, в лісі, та відпочинку на воді, а також вручили листівки з правилами безпеки життєдіяльності та флаєри з номером Служби порятунку «101».

Загалом на території області вже проживає 839 осіб, які прибули з тимчасово окупованих території.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ