Волинські свободівці доставили в зону АТО 11 тонн матеріяльної допомоги

Волинські свободівці доставили в зону АТО 11 тонн матеріяльної допомоги

19.08.14 08:56 0 782
Голова Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба доставив в зону АТО 11 тонн матеріяльної допомоги.

Чотири дні, з 12 по 16 серпня 2014 року, тривала чергова поїздка голови Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська, голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді Сергія Коби в зону АТО. Націоналіст доставив бійцям 51-ї окремої механізованої бригади, які боронять Україну від путінської навали та сепаратистів, 11 тонн матеріяльної допомоги: медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування та станцію для очищення води.

Допомогу отримали бійці, які перебувають в одній із "гарячих точок" Донецької області біля смт Старобешеве, що неподалік кордону з Росією. Один пакунок із ліками на прохання бійців було передано солдатам, що зараз базуються біля Савур-могили.

"Нас не змогли зустріти, тому до солдатів довелося прориватися самим. Територія, на якій ми розвантажувалися, незадовго до приїзду була обстріляна з "Ураганів", і повністю вигоріла. Через деякий час, недалеко від нас розпочався обстріл "Градом", тож під цю канонаду ми розвантажували допомогу. Ситуація там непроста. Хлопці, серед них ми зустріли земляків із Володимир-Волинського району, були раді підтримці волинян та щиро дякували й передавали вітання. Волинський обласний комітет гуманітарного забезпечення війська планує наступну доставку матеріяльної допомоги в зону АТО. Нас там дуже чекають, тож просимо усіх долучатися", – зазначив Сергій Коба.

Волинський обласний комітет гуманітарного забезпечення війська висловлює щиру подяку громадам Луцького, Іваничівського, Старовижівського та Манецького районів за активну участь у зборі допомоги для українських військовослужбовців.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ