Львів’яни попрощались з новітнім Героєм Назарієм Пасельським, який загинув в зоні АТО

Львів’яни попрощались з новітнім Героєм Назарієм Пасельським, який загинув в зоні АТО

19.08.14 10:23 0 839
На Личаківському цвинтарі (полі Почесних поховань № 76) із військовими почестями поховали Назарія Пасельського – старшого лейтенанта 80-ї військової аеромобільної бригади. Народився військовий 24 вересня 1992 року. Навчався у Ліцеї імені Героїв Крут, а також у Харківському університеті Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. Загинув в ніч з 14 на 15 серпня у зоні АТО в Луганській області.

В останню путь Назарія провели сотні людей: його рідні, друзі, побратими, небайдужі львів’яни.

«Назар разом із своїм підрозділом на блокпосту виконували завдання і виконали його з честю, тим самим зберігши життя тисячам людей, які проживають там, життя сотень військовослужбовців. Вони не допустили проникнення зброї та боєприпасів, які зараз знищують всі ресурси на сході України, знищують все живе і неживе.

Це наш герой, вічна йому пам’ять. Ми клянемось, що не забудемо про нього», – сказав на могилі загиблого командир 80 аеромобільної бригади полковник Віктор Копачинський.

На прощанні із Назарієм був присутній і т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

«Немає більшої любові ніж віддати своє життя за друга, за близького. Назарій справжній Герой, справжній патріот, справжній християнин. Він хотів служити Україні і йшов до цього все своє життя: закінчив ліцей імені Героїв Крут, вступив до університету у Харкові. Він з честю, з гідністю, з любов’ю до всіх нас поклав своє життя», – зазначив Юрій Турянський.

Він також подякував і вклонився батькам Назарія «за те, що виховали Героя, справжнього сина українського народу».

Назарій Пасельський був єдиною дитиною секретаря-друкарки відділу звернень громадян Львівської ОДА Анни Пасельської. Колектив Львівської обласної державної адміністрації висловлює щирі співчуття Анні Пасельській з приводу цієї непоправної втрати.

Вічна пам’ять Герою!

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ