Житомирщина: «Всі кандидатури на ключові посади будуть обговорюватися з громадськістю», - Сергій Машковський

Житомирщина: «Всі кандидатури на ключові посади будуть обговорюватися з громадськістю», - Сергій Машковський

19.08.14 10:53 0 768
Завдяки принциповій позиції голови облдержадміністрації Сергія Машковського Міністерство внутрішніх справ України врахувало думку громадськості Житомирщини. Таким був результат зустрічі очільника області, заступника Міністра внутрішніх справ України – керівника апарату Сергія Чеботаря та громадських активістів Житомирщини, яка відбулася 18 серпня у Житомирі.

Громада висловила недовіру кандидату на посаду начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області Вадиму Фокіну.

«Запросили представників різних громадських об’єднань області, щоб разом обговорити це питання, почути ваші пропозиції та вимоги до кандидатів на посаду начальника міліції області», - звернувся Сергій Машковський до активістів.

Голова ОДА також наголосив, що всі ключові керівні посади будуть обговорюватися з громадськістю.

Сергій Чеботарь запевнив активістів, що зазначена кандидатура більше не розглядається на посаду головного міліціонера Житомирщини. А також повідомив, що Міністерство внутрішніх справ цінує думку громадськості. Він подякував жителям області за активну позицію та небайдужість.

Заступник Міністра повідомив, що усі майбутні кандидати на цю посаду перед призначенням будуть представлені житомирській громаді. Люди матимуть змогу поспілкуватися із ними, поставити запитання та отримати відповіді.

«Буде призначено таку людину, яка зможе навести порядок в органах внутрішніх справ у Житомирській області, а також виконуватиме закони та поважатиме громаду», - наголосив Сергій Чеботарь.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Основні тенденції ...

КОМЕНТАРІ