У Рівненській області рятувальники провели роз’яснювальну роботу з відпочиваючими на водоймах та в лісопаркових зонах

У Рівненській області рятувальники провели роз’яснювальну роботу з відпочиваючими на водоймах та в лісопаркових зонах

19.08.14 12:07 0 811
У зв’язку зі спекотною погодою все більше людей віддає перевагу відпочинку біля водойм. Але не усі громадяни дотримуються правил безпечної поведінки на воді, що в свою чергу стає основною причиною нещасних випадків.

З метою роз’яснення відпочиваючим правил безпечного поводження на воді на вихідних рятувальниками міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з працівниками Жобринської селищної ради в селі Мочулки Рівненського району на озері було проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил безпеки на водних об’єктах задля збереження життя та здоров’я відпочиваючих.

Під час проведення заходу рятувальники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди. Офіцери Держслужби з НС роздали пам’ятки попереджувального характеру та інструкції з основних правил безпечного поводження на воді.

Також рятувальники застерегли громадян щодо небезпеки купання у не відведених місцях, пірнання у воду з обривів та мостів і наголосили про небезпеку купання у нетверезому стані. А батькам, що відпочивали з дітьми наголосили на неприпустимості залишенні малечі без нагляду.

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС у Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ЄС підтримає виробників ...

КОМЕНТАРІ