У Рівненській області знайди своє покликання

У Рівненській області знайди своє покликання

19.08.14 08:07 0 793
«Ким бути і з чого почати?» - хто з молодих не замислюється над цим запитанням? Усі. Бо кожному, рано чи пізно, доводиться відповідати на це запитання і робити вибір. Тож, 15 серпня спеціалісти Кузнецовського міського центру зайнятості організували професіографічну екскурсію на кінно-спортивну базу Рівненської атомної електростанції для неповнолітніх, які перебувають на обліку в Кузнецовському міському відділі кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області.

«Здавна ми чуємо лозунг: «Всі професії хороші – вибирай на смак». Як же дізнатися, що підлітку «на смак» і як обрати ту, яка підходить саме йому? Тим більше, що світ професій постійно змінюється: одні зникають нові з’являються. До того ж вибір ускладнюється ще й відсутністю життєвого досвіду у молодих і тим більше, досвіду прийняття рішень»,- наголосила юнакам начальник відділу активної підтримки МЦЗ Руслана Ярощук.

Один з хлопців, Антон Городицький вже займався кінним спортом та знав, як поводитися з тваринами, тому продемонстрував товаришам свої вміння і знання, а також поділився своїми враженнями від їзди верхи.

На завершення екскурсії присутні висловили свої враження від побаченого. Одні працювали б ветеринаром та кінно-спортивним тренером, другі обрали б такі професії, як слюсар та водій, але зрозуміло одне – потрібно врахувати всі фактори, що впливають на вибір професії, щоб обрати ту, яка принесе задоволення, надасть можливість реалізувати свої здібності, нахили та плани на майбутнє!

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ