Володимир Гунчик: Чоловіки-переселенці із зони АТО призовного віку мають бути мобілізовані

Володимир Гунчик: Чоловіки-переселенці із зони АТО призовного віку мають бути мобілізовані

20.08.14 23:01 0 689
Переселенці із зони АТО, які змушені були залишити свої домівки та приїхати на тимчасове проживання у Волинську область, обов'язково мають бути зареєстровані, а відомості про них — бути подані до відповідних органів державної влади на місцях. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик учора, під час оперативної наради.

Голова облдержадміністрації звернувся до голів райдержадміністрацій, сільських та селищних голів краю з вимогою посилити цю роботу, адже на адресу обласної влади лунає чимало нарікань, зокрема й від матерів військовослужбовців, які захищають суверенітет України на Сході. Мовляв, їх діти воюють за нашу державу, в той час чоловіки звідтіля, відсиджуються тут.

“Якщо переселенці не зареєстровані в органах соцзахисту, немає ніякої інформації про них, ми не можемо тут діяти відповідно до чинного законодавства. Зокрема, мова йде і про мобілізацію чоловіків призовного віку”, - зауважив Володимир Гунчик.

“Це ваш безпосередній обов'язок, спільно з дільничними інспекторами міліції виявляти такі родини, реєструвати їх, щоб мати оперативні дані про перебування цих людей”, - зауважив він, звертаючись до голів РДА.

Окрім того, Володимир Гунчик не оминув і питання працевлаштування переселенців. “Якщо людина звернулася в центр зайнятості, їй має бути надана необхідна допомога”, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розетки на замок
Наступна новина: З’явився сайт «Герої АТО» ...

КОМЕНТАРІ