У Рівненській області судитимуть екс-міліціонера за одержання неправомірної вигоди

У Рівненській області судитимуть екс-міліціонера за одержання неправомірної вигоди

20.08.14 19:44 0 742
Прокуратурою Рівненської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно слідчого одного із райвідділів міліції Рівненської області за фактом одержання неправомірної вигоди (ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України).

Встановлено, що майор міліції, використовуючи надану владу, одержав у липні 2014 року грошову винагороду у розмірі 2 тис грн. від мешканця області за закриття стосовно останнього кримінального провадження.

Факт злочинної діяльності було викрито прокуратурою області у взаємодії з працівниками УСБ України в Рівненській області.

? У ході досудового розслідування слідчими прокуратури зібрано достатньо доказів вини правоохоронця, у зв?язку з чим обвинувальний акт щодо нього направлено до суду для розгляду по суті, ? повідомив старший прокурор відділу прокуратури області Андрій Бабич, який здійснював процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у даному кримінальному провадженні.

? Працівника міліції звільнено із займаної посади, стосовно нього судом обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту, ? додав він.

Дадатково: санкція статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За вбивство двох осіб на ...

КОМЕНТАРІ