В Івано-Франківській області рятувальники вилучили з води тіло загиблого чоловіка

В Івано-Франківській області рятувальники вилучили з води тіло загиблого чоловіка

20.08.14 20:19 0 761
17 серпня о 20:34 год. до калуських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Середній Бабин Калуського району в ставку втопився 33-річний місцевий житель.

18 серпня для проведення пошукових робіт залучено відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

О 08:39 год. водолази, під час обстеження дна озера, виявили тіло чоловіка, підняли його на поверхню та передали працівникам правоохоронних органів. Причина смерті - механічна асфіксія внаслідок утоплення.

Загалом з початку року на водоймах області загинуло 34 особи, з них 2 дітей.

Управління ДСНС в області звертається до громадян з проханням бути обережними під час відпочинку поблизу водойм, дотримуватись відповідних правил безпеки життєдіяльності: не купайтеся в необладнаних, неперевірених місцях; уникайте води зі швидкою течією; не плавайте наодинці, особливо якщо ви не впевнені у своїх силах; не заходьте у воду в нетверезому стані; не запливайте далеко від берега; не пірнайте у воду з берегів водойм чи дерев; не влаштовуйте у воді ігри; дотримуйтесь правил безпечної поведінки під час катання на плавзасобах.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ