В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу сільського клубу ,

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу сільського клубу ,

20.08.14 20:40 0 667
18 серпня о 12:10 до Служби порятунку "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу будівлі сільського клубу, що у селі Вокзал-Городня на околиці районного центру. До місця пригоди оперативно прибуло два відділення вогнеборців 4-го державного пожежно-рятувального підрозділу та пожежна команда Городнянського лісництва. Через те, що пожежу виявили з великим запізненням, на момент прибуття вогнеборців полум'ям була охоплена майже вся будівля клубу. Завдяки оперативним та злагодженим діям підрозділів, о 12:56 загоряння локалізували, а о 17:20 остаточно ліквідували.

В ході розслідування з’ясувалося, що причиною пожежі послужила необережність під час випалювання сухої трави особою, що встановлюється. Неконтрольований вогонь швидко розповсюдився по сухій траві, в результаті чого загорілись складовані впритул до будівлі дрова, а згодом і вся будівля. На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група упралвіння ДСНС у Чернігівськійобласті.

У зв’язку з цим, рятувальники ДСНС України звертаються до населення з проханням бути вкрай обережними у поводженні з вогнем. Пам’ятайте, що за умов сухої погоди розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною пожежі.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ