Львів: будьте відповідальними – не сідайте за кермо напідпитку!

Львів: будьте відповідальними – не сідайте за кермо напідпитку!

20.08.14 21:43 0 922
Не секрет, що вплив алкоголю на організм має вкрай негативні наслідки. Вживання спиртного суттєво знижує увагу, сповільнює швидкість реакції та здатність об’єктивно оцінити ситуацію. Тож, сідаючи п’яними за кермо, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, але й оточуючих!

Нагадуємо, що за керування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння передбачено чималий штраф – від 3400 до 5950 гривень, або ж адміністративний арешт - від семи до десяти діб. Порушника також можуть позбавити права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

За повторне протягом року керування автомобілем напідпитку водія очікує ще суворіше покарання – позбавлення права керування транспортними засобами від двох до трьох років (з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого) або ж адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Тож, закликаємо водіїв бути відповідальними, дисциплінованими, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та за жодних обставин не сідати за кермо напідпитку!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ