На Тернопіллі керівництво Управління взяло участь у черговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС

На Тернопіллі керівництво Управління взяло участь у черговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС

20.08.14 20:37 0 692
19 серпня начальник Управління Державної служи України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Віктор Маслей взяв участь у черговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася під головуванням першого заступника голови Тернопільської ОДА Івана Крисака.

На порядку денному розглядали питання щодо стану підготовки органів управління цивільного захисту, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період 2014/2015 років. Також ознайомились з ситуацією щодо виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової та інших війн на території області, звернули особливу увагу на виконання заходів для забезпечення протипожежного захисту нового врожаю.

Крім того присутнім було запропоновано доповіді, про стан безпеки в закладах оздоровлення та відпочинку дітей, а також про підготовку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області.

За підсумками обговорень прийнято ряд рішень, спрямованих на виконання вищезгаданих питань.

Поряд з цим члени обласної комісії та присутні проголосували за виділення Зборівській районній державній адміністрації з обласного матеріального резерву будівельних матеріалів для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт на об’єктах населених пунктів району, які постраждали внаслідок стихії 14-15 серпня 2014 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок України. Динамо, ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ