На День незалежності України у Львові вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні, учасників АТО та видатних борців за незалежність України

На День незалежності України у Львові вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні, учасників АТО та видатних борців за незалежність України

20.08.14 19:22 0 701
У Львові 24 серпня відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення 23-ої річниці незалежності України.

Зокрема за участю представників влади та громадськості відбудеться покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України, місць поховань громадян, які загинули, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Відтак квіти покладуть до пам’ятника В. Чорноволу, М. Грушевському, С. Бандері, Т. Шевченку, Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО.

Також в рамках заходів відбудеться демонстрація зразків бронетанкової техніки ДП «Львівський бронетанковий завод» на вул. Стрийській у м. Львові.

Зазначимо, що 23 серпня у Львові відбудеться також урочиста церемонія підняття Державного Прапора України з нагоди Дня Прапора.

Програма урочистостей з нагоди 23-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі на виставу ...
Наступна новина: Волинянин Іван Банзерук у ...

КОМЕНТАРІ