У Чернігові заборонили фейєрверки і салюти

У Чернігові заборонили фейєрверки і салюти

20.08.14 22:17 0 662
У Чернігові виконавчий комітет міської ради заборонив використання на території міста піротехнічних виробів – фейєрверків і салютів. Відповідне рішення схвалено під час чергового засідання виконкому.

З ініціативою розгляду тимчасової заборони виступив міський голова Олександр Соколов. "Ми маємо право прийняти таке рішення. На порушників будуть накладатися штрафи, законодавство це регулює", - зазначив він.

Згідно з документом, тимчасова заборона на використання піротехнічних виробів пов'язана із проведенням антитерористичної операції на сході України. Належний контроль ухваленого рішення забезпечуватиме міський відділ міліції. Управлінню споживчого ринку та підприємництва доручено провести роз'яснювальну роботу із керівниками підприємств ресторанного господарства, нічних клубів, дискотек та приватними підприємцями міста, які надають послуги з відпочинку. Також управлінню доручено надати закладам копію рішення виконкому.

У юридичному відділі міської ради уточнили, що рішення про заборону фейєрверків та салютів у Чернігові діятиме доти, доки не буде прийнято рішення про його скасування. Чинності рішення набуває з моменту його оприлюднення.

Раніше використання піротехнічних виробів на час проведення антитерористичної операції заборонили у Житомирі, Харкові, Тернополі, Кіровограді та Сумах.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма заходів з ...
Наступна новина: Львівщина: відбувся семінар ...

КОМЕНТАРІ