В обласній державній адміністрації відбудуться громадські слухання кандидата на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області

В обласній державній адміністрації відбудуться громадські слухання кандидата на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області

20.08.14 22:11 0 793
20 серпня в сесійній залі обласної ради о 16 годині відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області Лілії Куришко.

Лілія Анатоліївна Куришко народилася 6 серпня 1972 року в м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області. Закінчила Київський державний економічний університет за спеціальністю «Фінанси і кредит».

Трудову діяльність вона розпочала на посаді економіста ТОВ «Юпімекс Інтерхолдінг» м. Київ, а з 1994 року Лілія Куришко продовжила свою трудову діяльність на різних посадах у структурах державної податкової адміністрації. Розпочинала свою кар’єру з державного податкового інспектора державної податкової інспекції по м. Києву, згодом працювала начальником відділу валютно-фінансового контролю державної податкової адміністрації у Житомирській області, заступником голови державної податкової адміністрації у Житомирській області. З 2013 року працює на посаді заступника начальника Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області.

Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь, вчинених Лілією Куришко, можуть повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, 55-89-57.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Програма заходів з ...

КОМЕНТАРІ