На Хмельниччині налагодження діалогу між владою і населенням

На Хмельниччині налагодження діалогу між владою і населенням

20.08.14 22:42 0 654
З метою створення діалогу між владою і населенням та ефективного вирішення проблем громадян в облдержадміністрації організоване проведення «гарячих» телефонних ліній.

19 серпня, подоляни в телефонному режимі мали змогу звернутися за допомогою до заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Лесі Стебло.

В загальному питання стосувалися соціальної сфери. Наприклад, жителька м. Хмельницького, стурбована цінами на медикаменти, цікавилася наявністю пільг на ліки та механізмами отримання цих пільг.

Леся Василівна в проміжках між дзвінками розповіла присутнім представникам ЗМІ про ситуацію в зоні антитерористичної операції. Посадовець підкреслила, що військовослужбовцям із області постійно надається допомога. Так, минулого тижня, 3 ящики медикаментів відправлено нашим воякам. Леся Стебло із вдячністю та глибокою повагою розповіла про військових, які воюють у східних регіонах та висловила подяку жителям Хмельниччини, які на громадських засадах героїчно здійснюють свою місію допомоги в зоні АТО.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі супермаркети ...
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині на ...

КОМЕНТАРІ