Волинська область: члени Добровільного пожежного товариства спільно з рятувальниками нагадують правила пожежної безпеки громадянам

Волинська область: члени Добровільного пожежного товариства спільно з рятувальниками нагадують правила пожежної безпеки громадянам

20.08.14 18:57 0 722
З метою поглиблення знань громадян з питань пожежної безпеки, працівники У ДСНС у Волинській області разом з працівниками Добровільного пожежного товариства області провели роз’яснювально-профілактичні заходи по недопущенню пожеж в Прилуцькій сільській раді Ківерцівського району та місті Ківерці.

Рятувальники та «добровольці» застерігали мешканців дотримуватись основних правил пожежної безпеки, не допускати безпечного поводження з вогнем, паління в ліжку, спалювання сухої трави, сміття, закликали дотримуватись правил експлуатації електроприладів.

Представники ДПТ навчили мешканців правильному використанню вогнегасників, роздали тематичні листівки з правил пожежної безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій.

Цей захід став продовженням співпраці рятувальників та Добровільного пожежного товариства у справі поширення серед громадськості усвідомлення необхідності суворого дотримання правил безпеки життєдіяльності.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ