Землевпорядники Рівненщини перерахували близько 26 тисяч гривень для поранених у зоні АТО

Землевпорядники Рівненщини перерахували близько 26 тисяч гривень для поранених у зоні АТО

20.08.14 21:37 0 731
Нашим військовослужбовцям потрібна всенародна допомога та підтримка. За час проведення широкомасштабної антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях до багатьох госпіталів України періодично доставляються військовослужбовці Збройних Сил України.

Фахівці землевпорядної служби області перерахують свій одноденний заробіток на медичне забезпечення поранених військовослужбовців, які перебувають в Дніпропетровському військовому госпіталі.

" Наші військові, які проливають кров і щоденно ризикують життям, захищаючи Батьківщину повинні відчути і нашу підтримку. Для медичного забезпечення поранених , які перебувають в Дніпропетровському військовому госпіталі буде перераховано майже 26 тисяч гривень" - зазначила начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко.

Землевпорядники України підтримали ініціативу щодо перерахування одноденного заробітку на потреби учасників АТО. Вся сума, а це 830 282,63 гривні, буде направлена Дніпропетровському військовому госпіталю для закупівлі медикаментів.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ