Медики закликають батьків відповідально готуватися до зачаття

Медики закликають батьків відповідально готуватися до зачаття

20.08.14 22:29 0 655
Батьки починають впливати на своїх дітей ще до зачаття. Тут важливі гени, фактори способу життя типу паління, вживання алкогольних напоїв, раціон. Вони визначають ризик діабету, серцево-судинних захворювань і багатьох інших недуг.

Про це пише Business Standard.

Про важливість зовнішніх факторів науковці заговорили лише 10 років тому. Раніше вважалося, що дитина з’являється на світ як чистий аркуш. Насправді ще до зачаття яйцеклітина і сперматозоїд несуть у собі особливості, які зумовлюють долю дитини.

У зв’язку з цим фахівці закликають відповідально готуватися до зачаття, заздалегідь змінивши спосіб життя. Звичайно ж, найважливішими є місяці, що безпосередньо передують зачаттю.

До речі, стать ще не народженої дитини може змінюватися залежно від навколишнього середовища. Йдеться про біологічний механізм, покликаний забезпечити виживання виду. За підтримку даної теорії висловлювалися деякі вчені й раніше, проводячи дослідження птахів, рептилій та ссавців.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі до Дня ...

КОМЕНТАРІ