Розетки на замок

Розетки на замок

20.08.14 22:58 0 678
Волинян просять не вмикати електроприлади у певні години. Річ у тім, що у зв’язку із зменшенням поставок природного газу та проведенням антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях відбувається суттєве скорочення поставок палива для потреб теплових електростанцій. Це викликало дефіцит балансу виробництва та споживання електричної енергії. Виникла реальна загроза безперебійної роботи об’єднаної електроенергетичної системи України. Єдиним чинником, який може цьому запобігти та не допустити системних аварійних вимкнень, є дотримання електропередавальними організаціями встановлених граничних величин споживання електроенергії.

Для Волинської області встановили завдання обмежити потужність електроспоживання на 5,8 МВт, – повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Спекотна погода спонукає населення використовувати кондиціонери, вентилятори тощо, а через вимушену відмову від централізованого гарячого водопостачання в містах – електричні бойлери. Неконтрольоване використання цих потужних електроприладів створюють перевантаження енергосистеми.

Тому, аби не допустити перевантаження і спрацювання автоматики захисту необхідно забезпечити зниження споживання електроенергії до встановленого рівня.

Облдержадміністрація звертається до волинян з проханням з розумінням поставитися до такої складної ситуації та обмежити використання електроенергії, не вмикати кондиціонери, електробойлери, інші електроприлади у години найбільшого навантаження енергосистеми, а саме: з 12:00 до 17:00 та з 21:00 до 22:00.

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Дрогобицькому ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: ...

КОМЕНТАРІ