Хмельницька область: рятувальники вчать людей правилам безпеки на воді

Хмельницька область: рятувальники вчать людей правилам безпеки на воді

21.08.14 08:03 0 749
Температурний режим в області сприяє активному відпочинку людей на річках, озерах та інших водоймах. На сьогоднішній день актуальним питанням Головного управління ДСНС області залишається попередження травмування та загибелі людей на воді під час відпочинку, адже не всі громадяни суворо дотримуються елементарних правил безпеки.

Саме з цією метою в області постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота, аби вберегти людські життя.

Днями рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Городоцького та Шепетівського районів здійснили рейди в місцях масового відпочинку людей на воді. Під час проведених заходів відпочиваючим були роз’яснені правила безпеки під час купання та користування плавзасобами. Серед людей розповсюджувались пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Також рятувальники нагадали людям про небезпеку на яку вони наражаються під час відпочинку в місцях де відсутні рятувальні пости та водоймах, які не пристосовані для купання.

ДСНС звертається до громадян дотримуватись правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах, уникати купання у не знайомих місцях, заходити у воду напідпитку. Особливу увагу приділяйте поведінці дітей, не залишайте їх без нагляду. Запам’ятайте Ваша безпека у Ваших руках!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві відкрили ...
Наступна новина: За період АТО 340 ...

КОМЕНТАРІ