Кошти з українсько-польського фестивалю спрямують на допомогу дітям загиблих бійців АТО

Кошти з українсько-польського фестивалю спрямують на допомогу дітям загиблих бійців АТО

21.08.14 09:30 0 672
5-7 вересня у Львові відбудеться Третій українсько-польський «Фестиваль партнерства». Вилучені кошти з фестивалю передадуть на потреби дітей військових, що загинули в АТО.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської обласної ради.

Згідно з повідомленням, очікується, що до Львова на «Фестиваль партнерства» прибудуть офіційні делегації польських міст та воєводств. Вони візьмуть участь у «Ярмарку партнерства», який проходитиме на площі Ринок. Також відбудеться зустріч польських партнерів з керівництвом Львівської області та міста Львова, під час якої обговорять подальші напрями співпраці.

Консул Генерального консульства Республіки Польща у Львові Марцін Зінєвіч зазначив, що кошти, виручені під час заходів, які проходитимуть у рамках «Фестивалю партнерства», будуть спрямовані на допомогу дітям військових, що загинули у зоні АТО, – йдеться у повідомленні.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ