Березовець: Країна має бачити, як змінилася її армія за цей час і що перемога буде за нами

Березовець: Країна має бачити, як змінилася її армія за цей час і що перемога буде за нами

21.08.14 10:07 0 765
Кілька днів у соціальних мережах особливо відчувається зростання напруженості у зв’язку з наміром влади провести військовий парад на Хрещатику з нагоди Дня Незалежності.

Про це говорить політтехнолог, директор компанії персонального та стратегічного консалтингу Berta Communications Тарас Березовець, – повідомляє Українська правда.

При тому, що в країні море інших актуальних тем, питання параду не відпускають з фокусу і медіа, і експерти.

Березовець вважає, що справді це питання є вкрай чутливим, бо списи ламають навколо головної проблеми: потрібен парад чи ні, чи виправданий він з моральної точки зору?

Й наголошує, що «аргументи прихильників стосуються таких аспектів:

* В параді не братимуть участь підрозділи із зони АТО

* Техніка буде або нова, яка надходить на озброєння армії, або що пройшла ремонт

* Додаткових бюджетних витрачатися не буде

* Відмова від параду може розцінюватися як поступка Росії

* І головне – парад це демонстрація нашої сили і підняття бойового духу нації у війні проти агресора».

В свою чергу опоненти впевнені, що влаштовувати публічний огляд в умовах війни недоречно, плюс це призведе до додаткових бюджетних асигнувань.

На це політолог переконаний, що аргументація перших усе ж має більше шансів бути почутою: «Парад це занадто урочисто в умовах війни, так, це можна сприйняти як відгомін радянських часів (але не забуваємо, що паради регулярно проходять у Франції на День взяття Бастилії), але країна повинна бачити, як сильно змінилася її армія всього за кілька місяців і що перемога, чорт забирай, буде за нами, навіть якщо цей Парад Перемоги нам належить провести в Москві». var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбол: «Дніпро» ...
Наступна новина: На Тернопіллі для переходу ...

КОМЕНТАРІ