За минулий тиждень з військового госпіталю у Львові виписали 130 вояків

За минулий тиждень з військового госпіталю у Львові виписали 130 вояків

21.08.14 10:28 0 752
За минулий тиждень з Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові виписали 130 військовослужбовців, які раніше були поранені в зоні АТО.

Про це 20 серпня, на прес-конференції у Львові повідомив головний хірург Західного регіону полковник медичної служби Іван Богдан.

За його словами, більшість з них виписані у відпустку по хворобі, і наразі важко сказати, коли вони повернуться на службу.

Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Гайда повідомив, що на даний момент в їхньому центрі у Львові перебуває понад 120 поранених і травмованих у зоні АТО, а загалом у медичних закладах регіону – близько 360. Власне поранених на лікуванні у Львові 82, по регіону – 180.

Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Гайда. Фото: Роман Балук/ZIK

Восьмеро осіб перебувають у реанімації, семеро з них – важко хворі, що потребують інтенсивної терапії.

Головний хірург полковник медичної служби Іван Богдан додав, що за минулий тиждень у центрі було проведено 24 оперативні втручання.

Водночас він зазначив, що виникає нова проблема – до них почали звертатися військовослужбовці із посттравматичними розладами після участі в АТО, тому в центрі працюють і над наданням психологічної допомоги потерпілим.

Військово-медичний клінічний центру Західного регіону у Львові. Фото: Роман Балук/ZIK

«Запрошуються лікарі неврологи, психіатри. Також на громадських засадах працюють психологи і психотерапевти», – сказав він. var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Луцьк: на Театральному ...

КОМЕНТАРІ