Третина росіян бояться переслідувань за критику дій влади, – опитування

Третина росіян бояться переслідувань за критику дій влади, – опитування

21.08.14 14:01 0 721
Соціологічні опитування, присвячені ставленню росіян до діючої влади РФ, можуть виявитися неточними, тому що багато росіян бояться переслідувань.

На це вказує соціологічне опитування, проведене «Левада-Центром».

За даними дослідження, понад чверть російських громадян переконані, що респонденти, які критично висловлюються на адресу влади під час соцопитувань, можуть надалі зазнати переслідувань: за даними на серпень 2014 року так вважають 28% опитаних.

Також цікаво, що 34% респондентів або зовсім не можуть говорити вільно про своє ставлення до політики керівництва країни, або можуть робити це з застереженнями – «не скрізь і з деякими обмеженнями».

Кількість людей, які «завжди і скрізь» можуть висловити своє ставлення до політики російської влади, становить 38%.

Стільки ж відсотків учасників опитування лояльні до діючої влади. Водночас 37% людей не схвалюють політику Путіна і також готові «завжди і скрізь» висловлювати свою думку.

Дві третини опитаних майже не цікавляться соціологічними опитуваннями. Взагалі не довіряють соцопитуванням 31% росіян.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Гунчик: Хороші ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ