В Луцьку на вулиці Тарасова встановлять штучну перешкоду для руху великогабаритних автомобілів

В Луцьку на вулиці Тарасова встановлять штучну перешкоду для руху великогабаритних автомобілів

21.08.14 09:00 0 710
Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету. Секретар міської ради Сергій Григоренко зауважив, що неодноразово мешканці вулиці Тарасова зверталися до міської влади з проханням обмежити рух великогабаритних транспортних засобів. Люди зауважують, що цією вулицею постійно їздять вантажівки одного з приватних підприємців. Він наголосив, що встановлювалися відповідні дорожні знаки щодо обмеження руху вантажівок. Однак, водії та підприємці ігнорують їх. Приймалося й рішення міської ради щодо встановлення штучного обмежувача висоти проїзду автомобілів на вулиці Тарасова. Проте, зазначив він, воно було оскаржене у суді.

Також перед членами виконкому виступив й представник ініціативної групи мешканців цієї вулиці Ігор Антонюк. Він зазначив, що люди уже втомилися боротися з приватним підприємцем та його вантажівками. Від руху важких автомобілів руйнується дорога, тріскають фасади будинків, створюється небезпека життю і здоров’ю громадян. За його словами, вантажівки їздять цілодобово. Ігор Антонюк зауважив, що підприємство бізнесмена розміщене у селі Великий Омеляник і до нього можна доїхати й іншими шляхами. Проте, інші дороги знаходять у трішки гіршому стані, ніж вулиця Тарасова.

Член виконавчого комітету Михайло Щур зауважив, що ця проблема піднімалася неодноразово і необхідно допомогти людям у її вирішенні.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що необхідно прийняти рішення та підтримати громадян. Люди не повинні відчувати дискомфорт для життя. За його словами, розроблена схема руху, підприємцю не буде створено перешкод для ведення своєї діяльності. Він наголосив, що там є альтернативні шляхи доїзду до його підприємства. Міський голова зауважив, що варто встановити штучну перешкоду для проїзду великогабаритних автомобілів.

Зрештою запропонований проект рішення був підтриманий і департамент ЖКГ повинен встановити необхідний пристрій до 1 вересня цього року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ