В Луцьку микола Романюк наголосив на необхідності обов’язкового озвучення зупинок у маршрутних таксі

В Луцьку микола Романюк наголосив на необхідності обов’язкового озвучення зупинок у маршрутних таксі

21.08.14 09:41 0 665
Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету заслухали інформацію про виконання ДП «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Члени виконкому вирішили не заслуховувати інформацію директора підприємства Юрія Мацюка, адже довідки з інформацією їм були надані попередньо.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що є позитивні зрушення у виконанні умов договорів цим підприємством. Однак, є ще ряд проблем. Зокрема, він звернув увагу, що більшість перевізників, які працюють на міських маршрутах, мають відсоток виконання за кількістю виходів на рейс не менше 90. У підприємства «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» ця цифра становить 89 %. Тарас Яковлев закликав Юрія Мацюка звернути увагу на це питання і вжити відповідних заходів.

Також заступник міського голови звернув увагу й на необхідність озвучення зупинок громадського транспорту у маршрутних таксі. За його словами,у багатьох маршрутках ця система не функціонує.

Підтримав Тараса Яковлева і перший заступник міського голови Святослав Кравчук, який зауважив, що озвучення зупинок має бути. За його словами, це зручно для гостей нашого міста. Також він наголосив, що у місті є люди з вадами зору. На його думку, нам необхідно створити сприятливі умови для їхнього пересування нашим містом.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що ніхто і ні з ким жартувати не буде. За його словами, довгий час працювали над впровадженням системи GPS-моніторингу. Ця система дає можливість контролювати рух маршрутних таксі.

Микола Романюк зазначив, що система озвучення зупинок громадського транспорту у маршрутних таксі має працювати. За його словами, необхідно створити усі умови для цього.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Засуджено мешканця ...

КОМЕНТАРІ