Волинська область: рятувальники під час пожежно-профілактичних відпрацювань навчали громадян правилам пожежної безпеки (фото, відео)

Волинська область: рятувальники під час пожежно-профілактичних відпрацювань навчали громадян правилам пожежної безпеки (фото, відео)

21.08.14 15:22 0 748
20 серпня працівники Луцького міськрайонного відділу та державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчина У ДСНС у Волинській області провели відпрацювання приватного житлового сектору у селах Одеради, Городок, Сьомаки Луцького району.

Щоб запобігти виникненню пожеж в екосистемах та на полях під час пожежонебезпечного періоду працівники підрозділів У ДСНС у Волинській області перевірили жнивні поля, рекреаційні зони у лісах та місця відпочинку, з’ясували ступінь готовності до імовірного виникнення пожежі у місцях, які розташовані поблизу лісових масивів, а також розмістили пам’ятки «Увага! Пожежонебезпечний період! Не допустіть пожеж у лісах та на торфовищах!» на території цих зон.

Також, рятувальники завітали до осель одиноких громадян, багатодітних сімей, які мешкають у приватному секторі. За статистикою саме ця категорія людей найчастіше стає жертвами трагічних випадків, тому для них провели додаткові інструктажі, роздали листівки та плакати на протипожежну тематику. Аби нагадати людям основні правила пожежної безпеки, фахівці обійшли близько двох сотень осель.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ