Волинь: пам'ятка батькам!

Волинь: пам'ятка батькам!

21.08.14 16:14 0 852
Шановні батьки! Добігають кінця літні шкільні канікули. І це дуже вдалий час для того, щоб повторити зі своїми дітьми Правила дорожнього руху. Адже, як правило, за літо вони відвикають від інтенсивного руху транспорту, і для того щоб на початку навчального року підростаючому поколінню не було важко відновити ці знання, нагадувати їм основи безпечної поведінки на дорозі потрібно вже .

Невелика пам'ятка містить прості правила, які дозволять уберегти і захистити дітлахів від аварій.

* Регулярно нагадуйте дитині основи безпечної поведінки на дорозі. Пам'ятайте, що краще запобігти дорожньо-транспортній пригоді, ніж потім шкодувати про те, що трапилося. Маленьким дітям краще пояснювати Правила дорожнього руху в ігровій формі, за допомогою спеціальних ігрових книг, навчальних відеоматеріалів.

* Щодня під час прогулянок пояснюйте дитині правильні дії в складній дорожній ситуації. Заздалегідь напередодні 1 вересня пройдіть з дитиною кілька разів по маршруту до школи і назад. Зверніть його увагу на дорожню розмітку, дорожні знаки, світлофори.

* При перевезенні дитини в автомобілі обов'язково використовуйте ремені безпеки і спеціальні дитячі утримуючі пристрої. Вони дозволяють у кілька разів знизити тяжкість наслідків при аварії і допоможуть зберегти дитині життя.

* Якщо в салоні машини перебувають неповнолітні, необхідно бути акуратніше і не здійснювати різких маневрів.

* При проїзді дитячих садків, шкіл і місць відпочинку дітей, завчасно знижуйте швидкість, будьте готові до раптової появи дитини на дорозі.

* І найголовніше, намагайтеся виховувати дітей власним прикладом: ніколи і ні за яких обставин не порушуйте в їх присутності Правила дорожнього руху, будучи як пішоходом, так і водієм. Пам'ятайте! Тільки від нас залежить життя і здоров'я наших дітей! УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі на День ...
Наступна новина: Чемпіонка Європи Ольга ...

КОМЕНТАРІ