Близько 450 млн. гривень акцизного податку надійшло до державного бюджету від великих платників податків Львівщини

Близько 450 млн. гривень акцизного податку надійшло до державного бюджету від великих платників податків Львівщини

21.08.14 15:01 0 741
За підсумками семи місяців 2014 року великі підприємства Львівщини, які виготовляють підакцизну продукцію, перерахували до державної скарбниці 449,7 млн. грн. акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Зокрема, з початку року надійшло 415,7 млн. грн. акцизного податку від реалізації горілчаних виробів та 33,9 млн. грн. – від реалізації пива. Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ Міндоходів.

У липні виробники підакцизної продукції перерахували 68,6 млн. грн. акцизного податку, що на 17 відсотків більше від встановленого індикативного показника. Таким чином бюджет держави додатково отримав 10,3 млн. гривень.

Довідка:

Акцизний податок займає третє місце у структурі податкових надходжень після податку на додану вартість і податку на прибуток підприємств та складає 25 % від загальної суми платежів, які перераховують до державного бюджету підприємства, що перебувають на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ Міндоходів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Зустріч із ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Бережанах ...

КОМЕНТАРІ