У Львівській ОДА обговорили проект Програми безпеки дорожнього руху

У Львівській ОДА обговорили проект Програми безпеки дорожнього руху

21.08.14 15:42 0 732
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук провів нараду щодо проекту обласної Програми безпеки дорожнього руху на 2015-2018 роки. Нарада відбулася за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, керівництва УДАІ МВС України у Львівській області, Служби автомобільних доріг у Львівській області, Управління Укртрансінспекції у Львівській області, Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», а також громадських організацій області.

За словами Володимира Харчука, необхідно підготувати єдину програму щодо безпеки дорожнього руху в області. Він доручив створити робочу групу щодо розробки проекту Програми, до 29 серпня внести пропозиції щодо складу робочої групи, а також детально опрацювати кожен пункт Програми.

«Усі структурні підрозділи, які відповідальні за розробку Програми повинні проаналізувати та подати власні рекомендації щодо кожного пункту проекту з метою внесення змін. Ця програма – як один з чинників, який впливатиме на безпеку руху у Львівській області»,- сказав Володимир Харчук.

Присутні представники громадських організацій підтримали ініціативу активної участі громадського сектору у розробці аналогічних програм. «Будь-яка програма має право на життя. Необхідно лише усім попрацювати над її удосконаленням, а громада у свою чергу інформуватиме про проблемні питання щодо безпеки дорожнього руху в області»,- зазначив голова ГО «Дорожній контроль» Ярослав Порада.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: 20 серпня на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ