У Львівській області у Брюховичах відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту

У Львівській області у Брюховичах відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту

21.08.14 11:53 0 783
19 серпня в м. Брюховичі на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНС у Львівській області відбулись обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед кращих представників рятувальної служби. Такі змагання відбуваються щорічно, адже пожежно-прикладний спорт залишається невід’ємною складовою професійної підготовки рятувальників. Даний вид спорту сприяє удосконаленню практичних навичок та стає надійним помічником вогнеборців у нелегкій роботі.

На офіційному відкритті перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Іван Дідух привітав учасників та побажав їм успішних, чесних змагань та нових рекордів.

Рятувальники змагались у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі та підйомі за допомогою висувної драбини у вікно 3-го поверху. Проте, найбільш видовищними стали такі види змагань, як пожежна естафета та бойове розгортання від пожежного автомобіля.

У результаті напруженої спортивної боротьби кращими стали працівники державної пожежної рятувальної частини м. Борислава ДПРЧ-6. Друге місце посів підрозділ Загону технічної служби м.Львів, а третє – м. Дрогобич ДПРЧ-5. Від керівництва Головного управління переможці отримали цінні подарунки та нагороди.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 20 серпня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ