Першим львів'янам – учасниками АТО виділили муніципальну допомогу на лікування

Першим львів'янам – учасниками АТО виділили муніципальну допомогу на лікування

21.08.14 16:29 0 864
Першим львів'янам, які брали участь у антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях, виділили матеріяльну допомогу на лікування в рамках програми підтримки учасників АТО, затвердженої з ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на минулому пленарному засіданні Львівської міської ради. Про це 19 серпня 2014 року повідомив заступник голови постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради свободівець Андрій Хомицький.

Як повідомив депутат, відбулося перше засідання комісії щодо виділення муніципальних допомог пораненим у антитерористичній операції.

"Ухвала Львівської міської ради про комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей – мешканців м. Львова – діє. відбулось перше засідання комісії, під час якого львів'янам, які постраждали під час АТО, виділили матеріяльну допомогу на лікування в розмірі 5-ти та 15-ти тисяч гривень", – повідомив Андрій Хомицький.

"З міського б'юджету всього виділено 5 мільйонів 200 тисяч гривень на фінансування програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей. Вона передбачає комплексну економічну, соціяльну та психологічну підтримку львів'ян, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України, а також членів їхніх сімей. Людям, які ризикують власним життям у боях з ворогами нашої держави, місто зобов'язане допомагати", – зазначив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Нагадаємо, що на пленарному засіданні Львівської міської ради 31 липня 2014 року з ініціативи фракції ВО "Свобода" було затверджено комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей – мешканців м. Львова. Серед заходів програми передбачено: надання матеріяльної допомоги сім'ям учасників АТО; звільнення учасників АТО та членів їхніх сімей від квартирної плати; допомогу у лікуванні та відправленні постраждалих на реабілітацію; безкоштовне харчування для дітей із сімей учасників АТО у школах та дитсадках; допомогу на оздоровлення та відпочинок, безкоштовну участь у програмі навчання плавання; психологічну допомогу для тих, хто повертається із зони бойових дій; висвітлення у ЗМІ заходів, спрямованих на підтримку учасників АТО та їхніх сімей.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонка Європи Ольга ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ