У Львові правоохоронці закликають водіїв дотримуватися безпечної швидкості руху

У Львові правоохоронці закликають водіїв дотримуватися безпечної швидкості руху

21.08.14 08:02 0 973
Працівники ДАІ разом із журналістами провели спільний рейд, під час якого нагадали автомобілістам про важливість дотримання безпечної швидкості руху.

Профілактичний захід відбувався на стаціонарному посту ДАІ №2, що знаходиться при в’їзді до міста Лева на автодорозі «Львів-Шегині». Для вимірювання швидкісного режиму руху автомобілів працівники Державтоінспекції застосували прилад «TruCam».

На цій ділянці дороги встановлено обмеження швидкості - 40 км/год. Втім, водії не завжди звертають увагу на те, з якою швидкістю в’їжджають у населений пункт.

Під час проведення заходу було зупинено декілька автомобілістів, які їхали зі швидкістю близько 60 км/год. З керманичами провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення порушень у майбутньому.

Командир взводу БДПС ДАІ Львівської області, капітан міліції Любомир Пивовар зауважив: «Перевищення встановленої швидкості руху часто стає причиною дорожньо-транспортних пригод із важкими наслідками. Важливо, аби автомобілісти пам’ятали про це та були більш відповідальними за кермом».

Правоохоронці нагадують: за перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху більш як на двадцять кілометрів на годину, передбачено штраф - від 255 до 340 гривень. За перевищення швидкості більш як на п'ятдесят кілометрів на годину, - штраф становитиме від 510 до 680 гривень.

За інформацією БДПС ДАІ Львівської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі звернення ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ