Питанням військовослужбовців із 30-ї окремої механізованої бригади займаються представники Генштабу ЗС України

Питанням військовослужбовців із 30-ї окремої механізованої бригади займаються представники Генштабу ЗС України

21.08.14 13:37 0 706
Нагадаємо, що вчора голова облдержадміністрації Сергій Машковський зустрічався з бійцями 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади виконували завдання у трикутнику Красний Луч – Антрацит – Торез. Проте внаслідок постійних обстрілів, під загрозою опинитися в оточенні бойовиків, були вимушені залишити позиції.

Військові запевняють, що після реабілітації повернуться в зону антитерористичної операції і надалі захищатимуть нашу країну.

Сергій Машковський взяв на особистий контроль питання, пов’язані з нашими земляками-військовослужбовцями.

Розібратися у ситуації, що склалася із військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади до Житомирщини прибули представники Генерального штабу Збройних Сил України. Про це повідомили у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Представники Генштабу з’ясовують усі причини, котрі призвели до такої ситуації. За їх словами, військовослужбовцям буде надана чергова відпустка для реабілітації та відпочинку. Після повернення до місця постійної дислокації військові пройдуть обов'язкову індивідуальну підготовку та бойове злагодження у складі підрозділів та на штатних одиницях бойової техніки.

Крім того, перевіряється інформація щодо рішення керівництва підрозділів – покинути територію України без ввіреного особового складу. Після отримання повноцінні дані будуть прийняті відповідні рішення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Apple відмовиться від ...

КОМЕНТАРІ