В Чернігівській області рятувальники ДСНС і надалі проводитимуть профілактичну роботу на підприємствах, установах та організаціях

В Чернігівській області рятувальники ДСНС і надалі проводитимуть профілактичну роботу на підприємствах, установах та організаціях

21.08.14 10:25 0 674
Ухвалений Парламентом України Закон про "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" передбачає мораторій на проведення перевірок суб'єктів господарювання будь-якими контролюючими органами, крім фіскальної служби та митниці.

Людина, її життя, здоров'я та безпека відповідно до ст. 3 Конституції України визнаються в державі найвищою соціальною цінністю.

Щороку пожежі забирають життя сотень людей, знищують будівлі та споруди, призводять до значних матеріальних збитків.

З метою недопущення виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій, випадків загибелі і травмування людей на них, здійснення подальшого контролю за станом цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки об’єктів обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації (протокол №9 від 13 серпня 2014 року) Управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області рекомендовано проводити профілактично-роз’яснювальну роботу на підприємствах, в установах та організаціях у відповідності до раніше затверджених план-графіків перевірок. Під час цих обстежень з працівниками об’єктів будуть проводитися додаткові інструктажі з питань дотримання вимог безпеки. За результатами надаватимуться довідки з переліком порушень вимог законодавства у сферах цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

До речі, ця робота не буде суперечити вищезазначеному Закону України, адже до керівників та відповідальних осіб підприємств, установ та організацій акти, приписи та будь-які заходи адміністративного впливу застосовуватися не будуть.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За минулий тиждень з ...

КОМЕНТАРІ