Рівненщина: на навчально-тренувальному полігоні ГУ ДСНС рятувальники провели для дітей показову акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Рівненщина: на навчально-тренувальному полігоні ГУ ДСНС рятувальники провели для дітей показову акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

21.08.14 17:54 0 674
19 серпня на навчально-тренувальному полігоні Головного управління ДСНС у Рівненській області для дітей, Городищенської загальноосвітньої школи рятувальники провели показову акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

Дітлахи мали змогу відчути себе в ролі героя-рятувальника, посидіти за кермом спеціальної пожежної техніки, роздивитись зблизька усе рятувальне устаткування. Бійці Держслужби з НС нагадали дітям основні правила безпеки життєдіяльності, яких потрібно дотримуватись вдома, на вулиці, в лісі та що слід робити, коли знайшли предмет, схожий на вибухівку. Дітлахи фотографувались поруч з технікою, роздивлялись та примірювали бойове спорядження, в яких працюють вогнеборці. Рятувальники розповідали малечі про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на сотні питань, які сипались від дітей, мов горох. Також юні громадяни мали змогу оглянути розгорнуті рятувальниками пункт управління під час надзвичайних ситуацій та пункт життєзабезпечення Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12 тернополян нагородять ...
Наступна новина: У Тернополі учасників АТО ...

КОМЕНТАРІ