Засуджено мешканця Дубровицького району, який намагався переправити товариша через українсько-білоруський кордон

Засуджено мешканця Дубровицького району, який намагався переправити товариша через українсько-білоруський кордон

21.08.14 09:48 0 752
У ході досудового розслідування в кримінальному провадженні, зареєстрованому за ч. 1 ст. 332 КК (незаконне переправлення особи через державний кордон України) прокурор та підозрюваний уклали угоду про визнання винуватості останнього.

Так, 28-річний житель Дубровицького району визнав свою вину в тому, що намагався незаконно переправити до Республіки Білорусь свого товариша.

Працівники прикордонної служби спільно із співробітниками УСБУ в Рівненській області у червні 2014 року затримали обох правопорушників під час спроби перетнути державний кордон в обхід встановлених пунктів пропуску.

«Прокуратурою області скеровано обвинувальний акт разом із угодою про визнання винуватості до Дубровицького районного суду, який 11.08.2014 затвердив вказану угоду та, врахувавши щире каяття підсудного, його активне сприяння у проведенні розслідування, призначив останньому покарання — 3 роки позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю 2 роки», – повідомив виконувач обов’язків начальника відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури області Андрій Безпалов.

До іншого ж порушника за спробу незаконного перетинання державного кордону України та порушення прикордонного режиму застосовано заходи адміністративного впливу у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку микола Романюк ...
Наступна новина: Науковці назвали час ...

КОМЕНТАРІ