Чемпіонка Європи Ольга Земляк поспілкувалася з Володимиром Хомком

Чемпіонка Європи Ольга Земляк поспілкувалася з Володимиром Хомком

21.08.14 16:23 0 810
Рівнянка Ольга Земляк, срібна призерка Чемпіонату Європи з легкої атлетики, який проходив із 12 по 17 серпня у Цюріху, Швейцарія, задоволена своїм результатом, адже для неї він став найкращим в особистому заліку.

У вівторок, 19 серпня, Ольгу Земляк особисто привітав мер Рівного Володимир Хомко. Разом з величезним букетом квітів рівненська спортсменка також отримала земельну ділянку.

Після приємних слів вдячності від очільника міста, атлетка розповіла про враження та емоції від змагань.

- Безперечно, я задоволена своїм результатом. Мені було важко виступати, останній забіг був 4-й за рахунком, я не пам’ятаю навіть ті метри дистанції, які залишалися до фінішу. Але два срібла, які я здобула на цьому Чемпіонаті Європи, для мене дуже важливі. Зазначу, що медаль подібного ґатунку стала для мене першою в кар’єрі в особистому заліку, - розповіла Ольга Земляк.

Спортсменка зазначила, що тренується вона у Києві, адже там умови набагато кращі, ніж у Рівному. Ольга наголосила, що вірить у те, що в нашому місті нарешті зроблять стадіон, а мер Рівного Володимир Хомко пообіцяв щось вирішити у цьому питанні, як тільки Держказначейство розблокує гроші, які можуть піти на ремонт стадіону.

Довідково: Земляк Ольга Миколаївна(1990 р.н.) — Заслужений Майстер спорту України, срібна призерка Чемпіонату Європи з легкої атлетики 2014 року в м. Цюріх (Швейцарія) на дистанції 400 м, та естафеті 4?400 м. Викладач НУВГП.

У червні 2014 року на командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики (Німеччина) Земляк Ольга та Рижикова Анна в естафетному бігу стали чемпіонами Європи, а в індивідуальному заліку Ольга Земляк виборола III місце, а Рижикова Анна здобула І місце.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: пам'ятка батькам!
Наступна новина: Першим львів'янам – ...

КОМЕНТАРІ