До Рівного продовжують прибувати біженці з Луганська й Донецька

До Рівного продовжують прибувати біженці з Луганська й Донецька

21.08.14 08:02 0 696
В місті Рівному продовжує збільшуватися кількість осіб, які вимушено переселяються з територій, на яких проходять бойові дії. Лише до Рівного прибуло дві сім’ї з Луганська й Донецька. Міський голова Володимир Хомко особисто зустрівся з представниками цих родин та вжив оперативних заходів по облаштуванню людей в місті та пошуку для них роботи.

Основними проблемами, з якими стикаються біженці є відсутність тимчасового житла, працевлаштування, переведення пільгових та пенсійних виплат до обласного центру та оформлення дітей в дитячі садки та школи. Наразі міська влада робить усе, щоб кожен з вимушених переселенців, який прибув до Рівного, не був обділений увагою чи відчував у чомусь потребу.

Нагадуємо, що 25 березня цього року у Рівному був створений «Міський координаційний центр з вирішення питань, пов'язаних з розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Автономної Республіки Крим, які прибули у місто Рівне для тимчасового проживання».

Також повторно повідомляємо, що отримати інформацію з усіх питань, які хвилюють переселенців зі Сходу на даний час, зокрема з питань розселення, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, а також щодо працевлаштування, можна безкоштовно за телефоном «гарячої лінії»: 0 (800) 507 309 або 101.

Крім того, повідомляємо, що громадяни, які опинилися у складних життєвих обставинах можуть безоплатно отримати одяг, взуття б/в, засоби гігієни, предмети домашнього вжитку б/в, продукти харчування тривалого зберігання, меблі інше у КЗ «Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг» POP за адресою: м. Рівне, вул. Дубенська, 71 А, тел.: (+380-362) 26-68-02. Директор: Стасюк Валерій Леонідович. При собі необхідно мати посвідчення особи та ідентифікаційний код.

Громадяни, які бажають надати гуманітарну допомогу також можуть звертатися за вказаними вище контактами, а також на гарячу лінію міськвиконкому 15-53.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі звернення ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ