Свободівці з Тернопільщини активно допомагають своїм захисникам у зоні АТО, які відчайдушно боронять цілісність і суверенітет України

Свободівці з Тернопільщини активно допомагають своїм захисникам у зоні АТО, які відчайдушно боронять цілісність і суверенітет України

21.08.14 08:45 0 815
Борщівська районна організація ВО "Свобода" спільно із місцевим волонтерським рухом "Воля" та самообороною Борщівщини здійснили поїздку у місця дислокації підрозділів Збройних Сил України і Національної гвардії, батальйонів територіальної оборони "Тернопіль" і "Збруч", де несуть службу військові з Борщівського району.

У ході поїздки до військовослужбовців, котрі зараз стоять на захисних рубежах нашої держави, свободівці Борщівщини доставили військове спорядження, гуманітарну допомогу, засоби особистої гігієни та індивідуального захисту: бронежилети, шоломи, балістичні окуляри, індивідуальні аптечки, тактичні рукавиці, захист для рук і ніг, розвантажувальні системи, продовольчі продукти, воду тощо. Все це було придбано за кошти, зібрані Борщівською районною організацією "Свобода", громадою і жителями Борщівщини. Заслуговує уваги ще одна деталь, яку потрібно виокремити в рамках згаданої поїздки. Духовності і наснаги додали дитячі листі з Борщева. В них були найщиріші слова підтримки та малюнки від маленьких патріотів для своїх захисників з побажаннями перемоги і щасливого повернення додому.

Свободівець Борщівської районної організації та координатор волонтерського руху "Воля" Володимир Яворський зазначив: "Військові були дуже задоволеними такою допомогою з нашої сторони, а найбільшу іскру в очах кожного нашого земляка, який боронить територіальну цілісність України, додає чи не найпростіший подарунок з Борщева – національний стяг. Отримавши у руки шматочок тканини синьо-жовтого кольору було виразно зрозуміло, що захисники Вітчизни, усвідомлюють своє найвище покликання – цілісність України. Одним із найцінніших дарунком для кожного нашого бійця були персональні передачі з дому. Ми знаємо – ворог буде подоланий! "

Борщівська районна організація ВО "Свобода" і надалі, не покладаючи рук, продовжує активно працювати над забезпеченням мобілізованих та добровольців засобами індивідуального захисту, гуманітарною допомогою та персональною доставкою до кожного вояка.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більшість українських ...
Наступна новина: На Львівщині вже сплачено ...

КОМЕНТАРІ