Ростислав Мороз: "З такою молоддю Україна вистоїть в усіх перипетіях!"

Ростислав Мороз: "З такою молоддю Україна вистоїть в усіх перипетіях!"

21.08.14 14:35 0 823
Члени Тернопільської молодіжної організації "Студентська Свобода" вибороли п'ять призових місць із дев'яти номінацій в обласних змаганнях зі Street Workout (вулична гімнастика) присвячені Дню Незалежності України, які відбулися 17 серпня 2014 року в Львівській області.

Тернопіль представляли чотири спортсмени: Іван Твердун, що зайняв 1 місце по утриманню на час елементу "Прапорець" та 3 місце по утриманню на час переднього вису; Андрій Михайлович, – 1-е місце із технічного виду змагань; Володимир Семенов, – 1-е місце у змаганні "Джимбарр" (стиль, або ж різновид вуличної гімнастики, який включає у себе виконання різних специфічних і характерних для цього виду елементів); Святослав Нитка, – 1 місце у різновиді цих змагань.

"Це були складні змагання, що пройшли на найвищому рівні, ми зуміли вибороти перші місця, чим дуже пишаємося. Спорт, який є неофіційним та непопулярним, розвивається на нашому прикладі. Наші спортсмени проводять показові виступи і змагання на обласному рівні. Нам вдається показувати яскравий приклад для молоді і залучаємо до цього дітей юного віку, вони дуже зацікавлені і мають величезне бажання займатися цим спорту. Відкритті тренування проводяться на спортивному майданчику "Я люблю Тернопіль!" у місцевому гідропарку", – зазначив заступник голови Тернопільської міської "Студентської Свободи" по спортивному вихованню молоді Іван Твердун.

За сприянням заступника голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Ростислава Мороза наші спортсмени здобули такі високі місця і продемонстрували високий рівень фізичної підготовки.

"Свобода завжди підтримувала і підтримує різні спортивні змагання, турніри, олімпіяди; усе, де пропагується велич здорового духу, тверезий спосіб життя та спортивний інтерес. Ці змагання з вуличного спорту, що були проведені самими ж учасниками, демонструють високий рівень самоорганізації та відчуття гордості. З такою молоддю Україна вистоїть в усіх перипетіях", – наголосив свободівець Ростислав Мороз.

"Студентська Свобода" Тернополя і надалі розвиватиме, створюватиме і братиме участь у змаганнях із вуличної гімнастики, аби популяризувати цей новий вид спорту серед молодого покоління і затвердити його на офіційному рівні.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ