У Волинській області голова Іваничівської районної ради, свободівець Віктор Вілентко добровольцем пішов у військо

У Волинській області голова Іваничівської районної ради, свободівець Віктор Вілентко добровольцем пішов у військо

22.08.14 14:23 0 729
21 серпня 2014 року голова Іваничівської районної ради, свободівець Віктор Вілентко відбув на службу у 24-ту окрему механізовану бригаду, що дислокується у м. Яворів Львівської області. Свободівець написав заяву про добровільну мобілізацію в армію, оскільки вважає своїм обов'язком захищати країну від російського агресора.

Провесті побратима до Збройних Сил, а відправлення відбувалося від Нововолинського військомату, прибули народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник та голова Іваничівської РДА, свободівець Андрій Бадзюнь. У 24 ОМБ націоналіст, разом з іншими мобілізованими, має пройти кількатижневе навчання та відновлення бойових навичок, а згодом відбуде у зону проведення АТО.

"Волею долі мені довелося провесті в останню путь п'ять хлопців з Іваничівського району, які загинули боронячи незалежність України. Їхні імена навіки у моїй пам'яті, як і навіки у серці сльози і біль їхніх рідних, що переживають втрати.

Я щодня на зв'язку з солдатами, які героїчно і стійко ведуть бій з ворогом на Донбасі. Моє місце там – разом з ними. Якщо не ми, то хто? Ми вистояли Революцію гідності, переможемо і путінських сепаратистів. Жодна ворожа держава не зламає силу духу українського народу. З АТО повернуся з перемогою", – зазначив Віктор Вілентко.

Повернутися живими побажав мобілізованим народний депутат України Євген Мельник і додав, що захищати свою державу – святий обов'язок кожного. Голова Іваничівської РДА Андрій Бадзюнь зазначив, що жодна країна світу не здобула своєї незалежності без боротьби: "Зараз Україна здобуває свою незалежність. Здобувають її патріоти, які ціною власного життя боронять територіяльну цілісність нашої держави від агресора, так званого "старшого брата". Я пишаюся тим, що ви йде боронити нашу державу і впевнений, що перемога буде за нами. Головне – повертайтеся живими".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ