В Закарпатській області у Виноградові триває збір коштів на потреби АТО

В Закарпатській області у Виноградові триває збір коштів на потреби АТО

22.08.14 18:30 0 825
Головою Виноградівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" за один день зібрано майже 4 тис. грн для закарпатських бійців АТО. Гроші вже розподілені за потребами для вояків. Допомогу також вручено сім'ї бійця з смт Королево, що нині воює на Донбасі.

"Хочеться висловити подяку місцевим підприємцям та жителям нашого міста за долучення до збору коштів. Нещодавно в Берегові поховали нашого земляка, тож найбільше хочеться допомагати нашим бійцям поки вони живі. Від імені районної організації бажаємо якнайшвидшої перемоги над окупантом, а воякам – повернутись додому живими та неушкодженими", – висловив свої побажання керівник Виноградівського осередку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Палінкаш.

Гроші націоналісті розподілили наступним чином: 2000 грн долучено до коштів на придбання тепловізора для АТО, 1000 грн вручено сім'ї бійця АТО, що мешкає в смт Королеві та перебуває в скрутному матеріяльному становищі. Також покрито витрати на квиток для добровольця, що вже вирушив у зону АТО, а пів тисячі гривень відправлено на потреби побратимам-землякам, що служать у батальйоні "Січ".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення голови ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ