На Хмельниччині голова ОДА ознайомився із проблемними питаннями і позитивним досвідом підприємств м. Кам'янця-Подільського

На Хмельниччині голова ОДА ознайомився із проблемними питаннями і позитивним досвідом підприємств м. Кам'янця-Подільського

22.08.14 17:19 0 753
З робочою поїздкою м. Кам’янець-Подільський відвідав голова Хмельницької облдержадміністрації Леонід Прус та начальник управління інфраструктури та туризму Олег Гуменний.

Метою візиту стало відвідування промислових та енергетичних підприємств міста, вивчення проблемних питань та налагодження співпраці між промисловими підприємствами як на теренах області, так і за її межами, запозичення досвіду з енергозбереження та модернізації в сфері тепло- та водопостачання.

Міський голова Михайло Сімашкевич та директор Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майя Гурська зустріли делегацію та ознайомили гостей з виробничими потужностями ТОВ «Модуль-Україна», що виробляє чавун, сталь та феросплави. Через ситуацію, яка склалась в Україні з обмеженням газу, підприємство опинилося в скрутному становищі, адже природний газ - основне паливо фабрики.

Міським головою Михайлом Сімашкевичем ініційовано лист до ОДА задля підтримки підприємства та налагодження співпраці із Запоріжським металургійним комбінатом та безперебійного постачання газу.

Очільник Хмельниччини відвідав також «Кам’янець-Подільськавтоагрегат» та «Завод точної механіки». В кожного підприємства є свої проблемні питання, на які детально звернула увагу делегація. Учасники зустрічі обговорили шляхи вирішення цих проблем, що дасть змогу зняти навантаження з підприємства та дати поштовх до подальшого економічного зростання.

На завершення, мер міста ознайомив губернатора області з роботою КП «Міськтепловоденергія», новими високотехнологічними котельнями та сучасною комп’ютеризованою диспетчерською цього підприємства. Начальник відділу енергетики та енергозбереження хмельницької області Олег Гуменний був позитивно вражений зрушеннями та модернізацією підприємства.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ