За 7 місяців ц.р. бюджет Волині виконано на 102,7 %

За 7 місяців ц.р. бюджет Волині виконано на 102,7 %

22.08.14 18:08 0 744
За підсумками семи місяців 2014 року на Волині забезпечено виконання усіх зведених бюджетів районів та міст обласного значення, крім бюджету міста Луцька. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев в ході засідання колегії ОДА, доповідаючи про стан соціально – економічного розвитку та виконання бюджету регіону.

За словами Сергія Кудрявцева, за цей період до загального фонду бюджетів усіх рівнів в області надійшло 2331,6 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Місцеві бюджети області за доходами загального фонду виконані на 104,4%, понад план отримано 26,5 млн грн. Обласний бюджет ж виконано на 102,7 %.

Зокрема, індекс промислового виробництва у січні - червні 2014 року до аналогічного періоду минулого року сягнув 102,9% (по Україні – 95,3%). Обсяги виробництва сільськогосподарської продукції в усіх категоріях господарств області за січень – липень цього року - 2607 млн грн та зросло на 7,2% до цього ж періоду 2013-го.

Також, упродовж першого кварталу 2014 року в економіку області вкладено 6,7 млн дол США прямих іноземних інвестицій. 80,6% від загальної суми інвестицій надійшло з країн ЄС.

Сергій Кудрявцев також звернув увагу, що за рейтингом інвестиційної привабливості регіонів України 2014, підготовленим Міжнародним інститутом соціології на замовлення Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, Волинь зайняла 7 позицію в Україні. А за м’якими факторами (тобто сприйняття економічного середовища інвесторами та ефективність прийняття управлінських рішень) цього рейтингу – 3 місце в державі.

Поряд з роботою, яка ведеться у напрямку наповнення обласної казни, Волинь уже працює над формуванням бюджету-2015. Крім цього, за дорученням голови облдержадміністрації наразі здійснюється аналіз реального фінансування регіональних програм, для того, щоб наступного року запустити ті, які найбільш важливі для громади краю.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ