Волинь: проаналізувати ситуацію у будівельній галузі області, й особливу увагу звернути на стан справ у житловому секторі

Волинь: проаналізувати ситуацію у будівельній галузі області, й особливу увагу звернути на стан справ у житловому секторі

22.08.14 15:24 0 683
Проаналізувати ситуацію у будівельній галузі області, й особливу увагу звернути на стан справ у житловому секторі, - таке завдання поставив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час засідання колегії ОДА. Це необхідно зробити в рамках підготовки до формування бюджету області на наступний рік. Адже важливим є розробка реальної програми будівництва та закладення фінансування на ці цілі у бюджетах усіх рівнів.

Увагу, на думку голови облдержадміністрації варто приділити об’єктам незавершеного будівництва, особливо у тих випадках, коли його інвестори, тобто потенційні мешканці, готові вкладати туди власні кошти й далі. З огляду на це, Володимир Гунчик підкреслив, що органи влади повинні докласти максимальних зусиль аби допомогти цим людям у вирішенні низки організаційних, юридичних питань.

Окрім того, усім профільним службам необхідно також ще раз переглянути реєстр потенційного житла для переселенців зі Східних регіонів. Органами вищої державної влади поставлено завдання збільшити ці резерви вдвічі, щоб у разі критичних ситуацій люди, що тимчасові переселенці мали де жити.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ