Голова облдержадміністрації окреслив пріоритетні для Волині інвестиційні проекти

Голова облдержадміністрації окреслив пріоритетні для Волині інвестиційні проекти

22.08.14 15:14 0 832
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик в ході колегії ОДА окреслив пріоритетні для Волині інвестиційні проекти на 2015 рік, над розробкою яких область вже зараз почала працювати.

Він, насамперед вчергове, підкреслив, що розвиток торфообробної галузі Волині є пріоритетним інвестиційним проектом нашого регіону, поряд із завершенням будівництва шахти №10 «Нововолинська».

Окрім того, голова облдержадміністрації важливим для області вважає розробку проектів із залучення грантових коштів ЄС на розвиток інфраструктури краю. На цьому він робив акцент і під час учорашньої зустрічі із волинськими дорожниками. ж Володимир Гунчик звернувся до представників профільних комісій обласної ради, департаментів ОДА вже розпочати напрацювання пропозицій. «Україна є асоційованим членом Європейського Союзу, ми очікуємо на притік грантових коштів, інвестицій та зростання спільних проектів», - зауважив голова облдержадміністрації.

Максимум зусиль, на думку Володимира Гунчика, необхідно прикласти й для успішного втілення на Волині проекту з модернізації медичної галузі, який втілюється за підтримки Світового банку. Нагадаємо: область виграла 30 млн дол грантових коштів на ці цілі. «Якщо вдасться з успіхом реалізувати наші завдання, медицина краю вийде на якісно новий рівень», - резюмував голова облдержадміністрації.

Інвестиційний та інноваційний напрямок в ОДА курує радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук і саме він акумулює усі озвучені чи надіслані пропозиції.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ