Львівщина: інформація про виплату пенсій особам, які переселились з Донецької і Луганської областей

Львівщина: інформація про виплату пенсій особам, які переселились з Донецької і Луганської областей

22.08.14 15:59 0 759
Органи Пенсійного фонду України у Львівській області сприяють пенсіонерам в оперативному забезпеченні продовження виплати пенсій за новим місцем проживання.

Для цього пенсіонерам слід звернутися до органу Пенсійного фонду України за місцем фактичного їх проживання або до головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області (м.Львів, вул. Митрополита Андрея 10, каб.104).

Подані прибулими громадянами документи (заява, копії паспорта, ідентифікаційного номера, пенсійного посвідчення) невідкладно (в той же день) опрацьовуються спеціалістами підпорядкованих управлінь та скеровуються запити щодо витребування електронних пенсійних справ.

При прийнятті електронної справи на облік оперативно передається інформація для забезпечення виплати пенсії додатковими відомостями через установи банків, поштових відділень в найближчий період.

Громадяни, які прибули з Луганської, Донецької областей можуть одержати роз?яснення з питань пенсійного забезпечення в територіальних управліннях Пенсійного фонду України у Львівській області, прийом громадян в яких проводиться щоденно за принципом “єдиного вікна”.

Фахові консультації можна одержати за телефоном “гарячої лінії” головного управління 2 55 38 97.

За згодою пенсіонерів заповнюються анкети, які передаються до територіальних органів соціального захисту населення з метою обліку прибулих громадян, які потребують соціального захисту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ITF Санкт-Петербург. ...

КОМЕНТАРІ